Yogalessen

 

Iets leren heeft pas waarde als het daadwerkelijk in de praktijk kan worden toegepast

Dit is ook de rode draad in de yogalessen.

Het doel is om ruimte, rust en evenwicht in ons zelf (terug) te vinden en te vergroten. Tijdens de lessen zullen we ervaren waar onze persoonlijke grenzen liggen en hoe we deze m.b.v. de  adem kunnen verleggen. Hierdoor zal er meer ruimte en rust in lichaam en geest ontstaan.

Een volgende stap zal zijn om deze spanningsbogen in het dagelijks leven te herkennen en er anders  mee om te gaan, waarna uiteindelijk beoogd kan worden om ze niet meer op te lopen.

Rust, vrede en harmonie niet alleen in- maar ook mét onszelf, en van daaruit met de wereld om ons heen is het uiteindelijke doel van Yoga.

 

De yogalessen:samen

De lessen duren een uur. We doen gemiddeld drie kwartier lichaamsoefeningen, in combinatie met  de adem. Hierna volgt een ontspanning van ca. een kwartier, om te ervaren wat de  les gebracht heeft. Na afloop is er een gratis kopje thee. Tevens is er dan gelegenheid om vragen te stellen.

Ervaring nodig?

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, omdat ze dusdanig worden ingesproken dat een ieder ze op zijn of haar eigen niveau mee kan doen.
Er is dan ook geen verschil tussen “beginners en gevorderden”.

Meenemen/aantrekken:

  • Gemakkelijk zittende kleding; rekbare of ruime broek en t-shirt . Warme trui en sokken om te voorkomen dat je tijdens de ontspanning teveel afkoelt.
  • Badlaken of deken om, vanuit hygiënisch oogpunt, over je matje heen te leggen. (Matjes en kussentjes zijn in de zaal aanwezig).

 

Prijzen, data, tijden, voorwaarden:

Voor meer info/opgave:

  • inschrijven kan via de pagina contactgegevens
  • voor meer info klik hier